Sztárok, akik szívükön viselik a környezet védelmét

május 4th, 2017

Van néhány olyan híresség, akiről tudjuk, hogy nagy szószólója a környezetvédelemnek és a környezettudatosságnak: ilyen például Leonardo DiCaprio, aki minden alkalmat megragad arra, hogy kampányoljon mellette. De keveset tudunk a többiekről, annak ellenére, hogy több sztár elszántan tesz azért, hogy a bolygónk élhetőbb hely legyen.

Hogy kik ezek a sztárok? Itt van például mindjárt Selena Gomez, aki az UNICEF-fel együttműködve azon dolgozik, hogy minél több harmadik világbeli országban élő gyerekhez jusson el tiszta ivóvíz. A Maroon5 nevű együttes az alapítója a Reverb Green Music Groupjának (Zöld Zenei Csoport), ami a környezettudatosságot hirdeti a zeneiparon belül is.

Shailene Woodley igazi zöld nagykövet, felemelte a hangját például a Dakota Access csővezeték ellen, több tüntetésen és tiltakozáson részt vett. Ian Somerhalder megalapította a saját magáról elnevezett Ian Somerhalder Alapítványt, ami nemzetközi környezetvédelmi kezdeményezéseket támogat, emellett a fiatalokat is arra ösztönzi, hogy minél inkább részt vegyenek a környezettudatosság terjesztésében. Katy Perry az UNICEF jószolgálati nagykövete, arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy a klímaváltozás hogyan hat a gyerekekre világszerte.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb