Spanyolországban hamarosan elektromos Nissannal kempingezhetsz

július 29th, 2018

Spanyolországban kiadják a Nissan egy olyan elektromos autóját, amelyet kifejezetten kempingezésre gyártottak le.

Egyelőre nagyon limitált számban kapható a Nissan új elektromos autója, amelyet kifejezetten kempingezésre gyártottak le, ráadásul most még csak Spanyolországban dobják piacra – annyi viszont biztos, hogy ha népszerű lesz, tömeggyártást is terveznek belőle. Az e-NV200 szállítókocsiról mintázott autót bármilyen spanyol Nissan nagykereskedésbe lehet majd rendelni, és bár egyelőre az árról nincs információnk, azért nagyjából lehet sejteni, hogy egy ilyen elektromos kocsi mennyibe fog kerülni.

Bár egy ilyen jármű hosszabb utakra kétségkívül nem alkalmas, 100-150 kilométeres túrautakra tökéletes lehet – a teljesen elektromos Nissan az európai piacra éppen ezért nem rossz választás, de mondjuk az Egyesült Államokban már kevésbé állná meg a helyét, ahol nagyobb távolságokat tesznek meg kempingezésnél az emberek. Az első hírek szerint két modellt dob majd a piacra az autógyártó, de egyelőre az elsőről vannak pontosabb információk csak.

Reméljük, éppen elég kereslet lesz a kocsira ahhoz, hogy szélesebb körben kezdjék árulni – és akkor itthon is lehet vele környezettudatosan kalandozni majd.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb