Összehajtogatható elektromos robogó lehet a jövő városi járműve

június 30th, 2017

Egy észtországi vállalat könnyítené meg a mindennapi ingázást könnyű, elektromos robogójával, amellyel mindenféle megerőltetés nélkül utazhatunk hosszabb távokat is az iskoláig vagy a munkahelyig.

A Stigo elektromos, teljesen zöld robogóját gyakorlatilag egy gurulós bőrönd nagyságú kis kompakt dobozzá csukhatod, ha éppen nincs rá szükséged – így a hagyományos robogókkal szemben nemcsak környezetbarát kialakítása, hanem súlya és mérete is az előnye.

A Stigo L1E összehajtva mindössze  48 × 40 centiméteres, és mindössze 14 kilogrammot nyom – ezt még akár akkor is elbírjuk, ha nagyon messze lakunk a munkahelyünktől, és csak a vonatig vagy buszig kell valami olyan megoldást találnunk, ami bármi, csak nem gyaloglás. Hátránya, hogy nem túl gyors (25 kilométer per órás sebességre képes), de nem is a száguldásra tervezték.

Egy feltöltéssel nagyjából 3 órát tud haladni, és 40 kilométeres távot megtenni. A modell már kapható szerte Európában is, így ha valakinek van felesleges félmillió forintja, már birtokba is veheti a sajátját.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb