Leonardo DiCaprio Instagramjára érdemes odafigyelni

november 15th, 2017

Kivételesen nem azért, mert a celebélet mindennapjaiba pillanthatunk be a segítségével, hanem azért, mert szinte kizárólag a környezetvédelemről szól.

Leonardo DiCaprio először 2014-ben posztolt az Instagram-oldalára, de már akkor is következetesen ENSZ-nagykövetekkel pózolt, és a klímakonferenciát népszerűsítette. Ez azóta sincs máshogy: a három év alatt összegyűjtött 20 millió követőt, de nem azért, mert a sztárallűrös mindennapjaiba enged betekintést, hanem azért, mert továbbra is ő az egyik legkomolyabb népszerűsítője a környezetvédelem és a környezettudatosság témájának.

 

DiCaprio folyamatosan olyan ügyekről posztol, amelyeket a szívén visel, és csakis környezetvédelmi témában szólal meg az Instagramján. Ez a munkásságát ismerve nem is annyira meglepő: alapított egy nonprofit alapítványt is, a Leonardo DiCaprio Alapítványt, amely a környezetvédelem fontosságáért kampányol, és olyan projektekhez adja a befolyását és pénzét, amelyek a bolygónk megóvását szolgálják. Az LDF (Leonardo DiCaprio Foundation) 1998 óta működik, és bár ekkor még kevésbé vállalta be a színész a népszerűsítését, mostanában szinte csak ilyen témában hallani felőle. Ez nem is baj – jó végre egy olyan Instagramot is látni, amelynek célja van, és nem kizárólag koccintó pezsgőspoharakat és fehér homokos tengerpartokat villogtat.

 

Thank you John Kerry for hosting today's #YaleClimateConference. We must all work together to combat #climatechange. Photo c/o: John Hassett

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb