Ezekkel az ékszerekkel segíthetsz a méheken

július 26th, 2018

Ha azt halljuk, hogy a méhek tömegesen pusztulnak, és nagy bajban leszünk, ha tényleg eltűnnek a Föld színéről, nehéz elképzelni, hogy mit tehetnénk mi, egyszerű kisemberek a helyzet javítása érdekében. Hát, mondjuk azt, hogy vásárolunk a Save the Bees ékszerei közül, amelyek nemcsak nagyon aranyosak és gyönyörűek, de a befolyt összeg még a méhek megmentéséhez is hozzájárul.

A Save the Bees projekt évek óta működik, eddig kizárólag az alapítók önköltségén folytatta tevékenységét. Most már azonban ékszereket is árul, amelyek vásárlásából a befolyt összeget a saját munkájába forgatja vissza: a méhekkel kapcsolatos tájékoztatásra, az ehhez hasonló projektek támogatására, valamint közvetlen adományozásra.

Ez már magában nagyon jól hangzik, pláne, ha még azt is hozzávesszük, hogy az ékszerek tényleg gyönyörűek, ráadásul nem is drágák: a legtöbbjük átszámolva tízezer forint körül mozog. Persze erre még rájön a nemzetközi szállítás díja, de egy bizonyos összeg felett ez is ingyenes, ezért érdemes többen összefogni, ha vásárolni szeretnénk.

Ha pedig nem kenyerünk az ilyen adakozás, azzal is sokat tehetünk a méhek védelmében, ha mi is annyi embert tájékoztatunk a témában, amennyit csak tudunk – még mindig nem egyértelmű ugyanis mindenki számára, hogy gyakorlatilag a méhek túlélésétől függ a mi életünk is.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb