Automata otthoni lakáskert biztosíthatja a táplálkozásunk jövőjét

január 13th, 2018

A legjobb zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények azok, amelyeket magunk termesztünk meg – sokaknak azonban nincs ideje, helye vagy lehetősége kertet gondozni. Nekik lehet megoldás a legújabb szuperkütyü, az automata hidroponikus termesztőrendszer, amelyet akár egy kisebb konyhában is simán elhelyezhetünk.

Manapság az élelmiszerekben rengeteg a vegyszer, ha nem bio termékeket vásárolunk, abban sem lehetünk biztosak, hogy megfelelő tápanyagot viszünk be a szervezetünkbe velük. Ha azonban otthon növesztjük a terményeket, sokat javíthatunk a helyzeten – az új, automata hidroponikus termesztőrendszerrel, az O2-Light-tal megoldódhat a problémánk akkor is, ha egyébként nincs lehetőségünk saját kertet tartani.

A megoldás nemcsak idő- és helytakarékos, de nagyjából önfenntartó is, és a gyártó OPCOM szerint egészségesebb, tápanyagban gazdagabb zöldségeket és gyümölcsöket eredményez, méghozzá úgy, hogy egyúttal a környezetet is védjük, hiszen nem használunk fel az amúgy is szűkösen rendelkezésre álló termőföldekből. Az O2-Light a legkisebb a vállalat önellátó beltéri farmjai közül, mindössze 180 dollárba kerül.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb