A szemétgyűjtés az új szexi

április 24th, 2018

Egy amerikai randioldal felmérése szerint egyre jobban számít a megfelelő pár megtalálásában az, hogy mennyire környezetbarát az illető. A kutatás kitért arra is, hogy mekkora arányban tartjuk szexinek azt, ha valaki törődik a környezetével, felveszi a szemetet, vagy környezetbarát módon éli a mindennapjait.

Szerencsére a környezettudatosság egyre inkább begyűrűzik a mindennapjainkba is – sőt, már a szerelmi életünkben is fontos szempont, legalább is ez derült ki a Zoosk amerikai randioldal által készített felmérésből. Az eredmények bizakodásra adnak okot: lehet, hogy lassan tényleg képesek leszünk átlátni, mennyire fontos a környezetvédelem.

A Zoosk 5100 szinglit interjúvolt meg, és átnézett 123257 randiprofilt, amelyekből kiderült, hogy meglepően sokat nyom a latban az, ha valaki környezettudatos.

A meginterjúvolt egyedülállók

  • 78 százaléka járna olyannal, akit érdekel a környezetvédelem,
  • 58 százaléka gondolja úgy, hogy a környezettudatosság egy megnyerő tulajdonság,
  • 65 százaléka találja a környezettudatos embereket vonzónak.

A szinglik 81 százaléka komoly problémának tartja, ha a randipartnere szemetel, és 74 százalékuk nem is járna olyannal, aki ilyet tesz.

A környezettudatos szokások közül a szemét felszedése nyert a legnagyobb arányban, ezt tartják a szingli nők és férfiak a legvonzóbb tulajdonságnak. De előkelő helyen van még az energiahatékonyság, a szelektív hulladékgyűjtés, valamint a helyi termelők támogatása is.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb