80 kilométert is kibír a Brompton új elektromos biciklije

augusztus 16th, 2017

Akár 80 kilométeres távot is probléma nélkül lehet menni a Brompton új elektromos biciklijével, ami ráadásul összehajtható, így használat után kisebb helyen is elfér.

A Brompton nem kispályás a bicikligyártás területén, ráadásul az összehajtható biciklikben is bőven van már jártassága – így örülhetünk, hogy az elektromos kerékpárok piacára is betör. Kutatók szerinte egyébként is ideje lenne kicsit lazítanunk az autófüggőségünkön, és az elektromos kocsik mellett rövidebb távon más megoldásokban gondolkodnunk – ha nem is szeretnénk minden nap tekerni vagy rollerezni, az elektromos biciklik és motorok is tökéletes megoldást nyújthatnak.

A Brompton Electric 2018-tól kerül eladósorba, elülső motorja 250W teljesítményű, és a gyártó 40-80 kilométeres hatótávot garantál rá. Az akkumulátorai bővíthetőek, és a gyári akksi 1,5 óra alatt 80 százalékra, 2,5 óra alatt pedig teljesen feltölthető.

Egyetlen hátulütője lesz a biciklinek: elég drágán kerül a boltokba, az Egyesült Államokban nagyjából 2900 dollártól, azaz 750 ezer forint környékéről indul majd az ára. Aki ismeri a Brompton márkát, az ezen nem lepődik meg – a hagyományos biciklijeik sem túl olcsók, cserébe viszont nagyon jó minőséget kapunk, ha beruházunk rájuk.

Hasonló Cikkek

Leave Your Comment

//FB analitics //FB SDK like gomb